Už je nás pět :-)
Pátek 06. březen 2009

Mám tady jednu rychlozprávičku, podrobnosti snad brzy, jak budu stíhat, je to mazec…</p>V sobotu 14. února v 15:15 a 15:16 se nám narodila v porodnici na Obilním trhu naše milovaná dvojčátka Eliška (1790g, 41cm) a Vašíček (2140g, 44cm) a já se tak stala trojnásobnou maminkou! Bylo to trošku dřív, ve 33.týdnu, ale zvládli to bezvadně a koncem příštího týdne už si je přivezeme domů emoticon. Musím zasejc běžet odstříkat mlíko, za chvíli už frčím opět za miminkama do porodnice, zatím pa a snad večer napíšu víc a dám sem i pár prvních foteček. Brouček i beruška jsou totiž strašně krásní, co krásní! – NEJKRÁSNĚJŠÍ!!! na celým světě světovatým!!! emoticon Samozřejmě i s naším miláčkem Vítečkem prvorozeným emoticon. Prostě najednou jsme veliká rodina a mně to asi ještě úplně nedochází… emoticon.


( 4,651 přečtení )

6 komentářů k příspěvku “Už je nás pět :-)”
  1. Věrka říká:

    Lucko, strašně moc vám gratuluju a přeju vám, aby z broučků byli tak krásný dětičky jako už je Víteček. :) Hodně zdraví (a pevné nervy :), držím palce…a moc se těším an fotky!!! :)

  2. allora říká:

    No sláva, gratuluju!Já sem už od ledna koukám den co den, bála jsem se o vás. Tak ať se daří!

  3. děda Šimon říká:

    Tak jak je šťastná Lucka s Honzíkem jsme šťastni i my s babičkou. Broučky jsme zatím viděli jen jednou a to jsme čiběli u inkubátoru takže všechny informace máme jen od rodičů. My si ale báječně užíváme s Vítečkem který je již pár týdnů u nás a je to pohlazení na duši, Víteček je bezva a moc nám tady bude chybět, ale přejeme všem ať jsou brzy doma pohromadě. Už se těším až k nám přijedou všichni L+H+V+V+E+Bufinka !!! To babi asi hrábne, ale už se taky těší. Hlavně ať jsou všichni vpořádku a nezapomenou že v Olomouci je v pohotovosti 24 hod.denně stanice první pomoci !!!

  4. Pavla Čermáková říká:

    Milí Kratochílovi! Moc Vám gratulujeme k narození Elišky a Vašíčka a oběma přejeme hlavně pevné zdraví a ať jste brzy celá rodina pohromadě. Z Mostu Vás srdečně zdraví Čermákovi

  5. Olofón říká:

    Ahoj rodinko, minulý týden na oslavě v Toveřu se děda Šimon chlubil vašimi novými přírůstky. Jsou to nádherní miminci. Jsem ráda, že vám všechno proběhlo v pořádku a že si ty mrňousky už budedte moct vzít domů. Víteček už se taky určitě moc těší. Je to mazel, v Toveři nám všechno povykládal – všichni včetně mě jsme se s ním ňuchňali a ani jsme ho nechtěli pustit domů. Snad se brzy uvidíme. Hodně štěstí a radosti z té vaší kupy dětí přeje teta Pavlínka

  6. Terka z Brodu říká:

    Jé, Luli, gratuluju. Těším se, až ty vaše prcky ukážeš na stránkách. Mějte se moc krásně. Terka

Zanechte komentář