Jak přišli broučci na svět - únor 2009
Pátek 05. Únor 2010

Za chvíli to bude rok, co přišla na svět naše dvojčátka Eliška a Vašíček, a tak jsem si řekla, že je nejvyšší čas zresuscitovat svůj blog. Našla jsem tu ve svých konceptech docela dlouhé a hodně podrobné, ale nedokončené povídání o posledním trimestru těhotenství, o mé měsíční hospitalizaci, o porodu. Začala jsem to psát někdy na konci února, tedy krátce po propuštění z porodnice. Přestože už to bylo skoro dokončené a já mám v paměti každou minutu těcht týdnů, nechci to dopisovat a nechci na to vůbec vzpomínat, je mi z toho hrozně moc úzko a smutno. Hospitalizace u Milosrdných, porod a pobyt v porodnici a následné měsíční dojíždění za Eli a Vášou do porodnice bylo pro mě nejhorší a nejtěžší období v životě. Důležité je, že vše dopadlo dobře, Eliška i Vašík jsou zdravé, krásné, báječné a moc hodné děti. Čím dál častěji přemýšlím, komu mám za ně poděkovat, když v Boha nevěřím, protože si uvědomuju si, jaké je to obrovské štěstí a dar mít tři zdravé děti . (Ze kterých mi poslední týdny teda upřímně už začíná docela hrabat emoticona fakt už potřebuju sluníčko, fakt potřebuju teplo, kytky a trávu, delší dny a kratší noci, potřebuju slyšet zpívat ptáčky, potřebuju číst knížky a poslouchat hudbu, vymalovávat si mandaly a přemýšlet, prostě mít nějaký čas jen sama pro sebe. Abych si to štěstí mohla znovuuvědomit emoticon).

Budu teď usilovně pracovat na tom, abych ten poslední rok dala co nejrychleji nějak dohromady, aspoň fotečky. Určitě jste zvědaví na ty nejnovější (Eli a Váša jsou totiž už pěkná čísla! ), ale budu je sem dávat chronologicky. Dneska tedy mrkněte na úplně první obrázky našich drobečků. Když jsem je sem dávala a po té dlouhé době se na ně dívala a všechno se mi znovu odehrávalo před očima, bulela jsem tu jak želva, normálka potoky slz…emoticon

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 


( 137,396 přečtení )

1 komentář k příspěvku “Jak přišli broučci na svět - únor 2009”
  1. děda Šimon říká:

    Taky jsme nad těma inkubátorama s babičkou pěkně čiběli a hleděli na dva prcky kteří jsou taky trošku naši. Je neskutečné jak ten život letí, připadalo mi to že jsme ty svoje děti takto viděl tak před pěti lety, no a ono je to šestkrát víc. Ten první měsíc jsme si s babičkou taky pěkně protrpěli, viděli jsme jak Lucce je a pomoct nijak nemůžete, jen čekáte že zítra bude líp. Ono to zítra si dalo trošku načas, ale dočkali jsme se.

Zanechte komentář